Adnan Menderes Üniversitesi, 18 Mart 2009’da Avrupa Üniversiteler Birliği üyeliğine kabul edildikten sonra 29 Haziran 2009’da Kurumsal Değerlendirme Programı’na başvurmuş; başvurunun kabul edilmesinin ardından Üniversite İrtibat Sorumlusu 13 Ekim 2009’da Brüksel’deki Avrupa Üniversiteler Birliği Merkezi’nde gerçekleştirilen bilgilendirme ve tanışma toplantısına katılmıştır.

Öz Değerlendirme sürecinin ilk adımı olarak, Rektör tarafından Rektör Yardımcısının başkanlığında bir Öz Değerlendirme Komisyonu meydana getirilmiş ve Komisyon üyeleri 03 Kasım 2009 tarihinde gerçekleştirilen ilk bilgilendirme toplantısına davet edilerek kendilerine süreç ve sürecin nasıl işleyeceğine dair bilgi verilmiştir. Öz Değerlendirme Komisyonu oluşturulurken, her fakülteden bir akademik personelin takıma dahil edilmesi hususuna özellikle önem verilmiştir. Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Kurulu (ADEK) Sekreterliği, Öz Değerlendirme Raporu Sekreteri ve tercüman olarak iki Dış İlişkiler Uzmanının yanı sıra kurumun varoluş sebebi olan öğrencilere de söz hakkı verilmesi adına Öğrenci Konseyi Başkanı üye olarak seçilmiştir.
Öz Değerlendirme Komisyonu üyelerive bağlı oldukları birimler aşağıdaki tabloda gösterilmektedir:
Görevi
Öncel Sencerman
Dış İlişkiler Ofisi

Bu konu en son 09 Kasım 2019 (18:23) tarihinde okunmuştur
Konu toplam 2078 kişi tarafından okunmuştur.